În ce este puterea?

 • image description

  Természetes összetevőkből
  készül (turmalin, vulkanikus hamu)

 • image description

  Feltölt energiával

 • image description

  Gyorsítja az anyagcserét

 • image description

  Csökkenti a
  sérülések kockázatát

 • image description

  Növeli a potenciát

 • image description

  Erősíti az állóképességet

Megvásárolom
Teljesítmény és energia
9950 Ft 19900 Ft MEGRENDELÉS
image description

A SZEXUÁLIS AKTIVITÁS CSÚCSÁN

A modern férfiak óriási mennyiségű energiát használnak fel. Ahhoz, hogy ne csak nappal legyünk csúcson, hanem éjjel is, a szervezetnek további serkentésre van szüksége.

A Pulse of Life karkötő a z ismert megoldások legjobbika.

Kizárólag olyan természetes összetevőkből áll, melyek természetes úton növelik a vér tesztoszteron szintjét és serkentik a nemi vágyat.

Mint ahogy a kutatások bebizonyították – függetlenül a férfiak korától, a férfiak 99% megfigyelte a merevedés megerősödését és a nemi aktus meghosszabbítását.

image description

Turmalin

Eme ritka ásvány hihetetlen energiagyűjtő képességgel bír. Stabilizálja a vérnyomást és a szívműködést, és a turmalin jótékony hatása megvéd a vírusos megbetegedésektől és a környezet kártékony hatásától.

A kristály energiája nem csak az izomzatra hat jótékonyan, hanem a férfierejére is. Már alig néhány hét elteltével, 10-15 évvel fiatalabbnak fogja érezni Magát!

image description

Egy szakember véleménye

«Orvosként minden férfinak aki megkeres engem ajánlom a Pulse of Life karkötőt, a vitaminok, sőt, akár sokféle gyógyszer alternatívaként. A karkötő segít javítani az állóképességen, megnöveli a szervezet ellenállását a fertőzésekkel szemben, csökkenti a sérülések kialakulásának kockázatát, és növeli a test általános erőnlétét. És természetesen, a karkötők egyik nagy plusza – a nemi élet serkentése. A Pulse of Life karkötővel örökre elfelejtheti a stresszt és a fáradékonyságot, és a szervezet maximális lehetőségeit kihasználva teljes életet élhet!». Dr. Szilágyi Ferenc, sportorvos

Visszajelzések

 • Raskó Károly 29 éves
  image description

  Ez a karkötő tényleg működik! Segítségével eltűnt az örökös aluszékonyságom, így az edzéseken kivalló eredményeket nyújthatók.

 • Révai Max 27 éves
  image description

  Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk párommal, de ahogyan elkezdtem hordani a karkötőt, minden csodálatos módon megváltozott. A magánéletem rendbejött. Most mindig pörgök, és jó hangulatom van.

 • Óberer Miklós 32 éves
  image description

  Régebben mindig energiahiányt vettem észre magamon – este nyolc felé már kifacsart citromnak éreztem magam, és semmire se maradt erőm. De azóta, ahogy elkezdtem hordani ezt a karkötőt, egy nap 25 órából áll nálam! Mindenre van időm, örült tempóban élek és remekül érzem magam!

 • Borzovics Kristóf 23 éves
  image description

  A szervezet tényleg megerősödött, és plusz erőm van. Gyúróteremben már „nagyfiús” súlyokat emelek. Úgy-hogy nekem minden megfelel… Mindenkinek ajánlom, vegyék meg

A TERMÉK ÁRA MA: 9950 Ft 19900 Ft
Házhoz szállítás 1990 Ft
ÓRA
PERC
SEC
Például: Kovács János
Például: 06-50-123-45-67
Teljes ár: 11940 Ft
* By clicking the "order" button you confirm that you have read Privacy Policy and give your consent to the processing of your personal data [X]